Miekkailu

Kuopion Miekkailijat

Miekkailu on kehittynyt vuosituhansien saatossa vaarallisesta, sotaisasta mittelöstä turvalliseksi ja nykyaikaiseksi urheilulajiksi. Miekkailu on monipuolinen laji, jossa tarvitaan vahvaa peruskuntoa, nopeutta, kimmoisuutta, etäisyyksien hahmottamista, hyvää reaktiokykyä ja taktista silmää. Miekkailussa yhdistyvät tekniikka, taktikointi, tarkkuus, nopeus ja kärsivällisyys, hetken nautinto ja elämän mittaiset tavoitteet. Se on urheilulaji, jossa ihminen haastetaan sekä fyysisesti että henkisesti.
Ja lisäksi miekkailu on hauskaa!

Vuonna 2005 perustettu Kuopion Miekkailijat Ry harrastaa urheilumiekkailua, lajeina kalpa, floretti ja säilä, jotka kaikki ovat myös olympialajeja. Vuonna 2015 Seura sai oman miekkailusalin Otsolassa, Kemilänrinne 1, joten seura pystyy järjestämään harjoituksensa oman pään ja kysynnän mukaan.

Kuopion Miekkailijat Ry KuMi ry järjestää yksityisiä, tilaajan toiveiden mukaan räätälöityjä miekkailutapahtumia ryhmille, yrityksille ja yhdistyksille.Lisäksi olemme järjestäneet miekkailuexcuja mm. polttareihin. Tapahtuma sisältää aina lajiesittelyn ja miekkailun perusteita (jalkatyötä ja pistoharjoittelua). Lopuksi järjestetään ryhmäläisten välinen miekkailukisa.

Varusteiksi osallistujat tarvitsevat verkkarit, t-paidan ja sisäpelikengät. Muut varusteet tulevat seuramme puolesta. Kuopion Mikekkailjat järjestävät miekkailun alkeiskursseja neljä kertaa vuodessa. Tervetuloa kasvavaan joukkomme!

Lisätietoja löydät osoitteella: www.kuopionmiekkailijat.net

Olemme mukana Feel Your Movement messuilla.
Tervetuloa tutustumaan!