Pohjois-Savon Liikunta ry

PSL-logo-rgbPohjois-Savon Liikunta ry (PSL) on liikunnan aluejärjestö, jolla on tällä hetkellä 148 jäsentä. Jäsenemme ovat pääasiassa urheiluseuroja. Olemme liikunnan ja urheilun asiantuntija ja toiminnan tärkeimpänä tavoitteena on lisätä pohjoissavolaisten hyvinvointia liikunnan ja urheilun avulla.

Painopistealueitamme ovat urheiluseurojen ja muiden liikunnan edistämistä harjoittavien yhdistysten elinvoimaisuus, lasten ja nuorten liikunta, aikuisten liikunta sekä kuntayhteistyö ja edunvalvonta. Tarjoamme mm. erilaisia koulutuksia ja seurakonsultointia, järjestämme liikuntatapahtumia, annamme liikuntaneuvontaa ja olemme mukana erilaisissa liikuntaa ja hyvinvointia lisäävissä hankkeissa ja valtakunnallisissa kehittämisohjelmissa. Toimimme koko Pohjois-Savon alueella ja teemme yhteistyötä kaikkien 19 kunnan kanssa.

Käytännön esimerkkejä toimintamuodoistamme ovat mm. Liikkuva koulu- ja Kunnossa Kaiken Ikää- ohjelmien toteuttaminen, valmentaja- ja ohjaajakoulutusten järjestäminen sekä liikunnallisten tapahtumien (Sporttileiri, Finland Ice Marathon, Kuopio Maraton) ja Pohjois-Savon Urheilugaalan järjestäminen. Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät osoitteesta www.pohjois-savonliikunta.fi

Esittelypisteellämme näet mitä voimme tarjota juuri sinulle tai seurallesi.  Pääset samalla mahdollisesti myös itse testaamaan liikunnallisia taitojasi.

Tervetuloa tutustumaan!

www.pohjois-savonliikunta.fi