Liikuntaseuroille

Rollerderby

Kuopion Danit ry järjestää FYM19–liikuntatapahtuman jo kahdeksatta kertaa, ja totuttuun tapaan tapahtumassa esitellään Kuopion seudun liikuntaharrastuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Näytteilleasettajina toimivat kuopiolaiset urheilu- ja liikuntaseurat.

Tapahtumapassi on käytössä tänäkin vuonna; seurat järjestävät lajikokeilua tai muuta puuhaa omissa esittelypisteissään ja kävijät saavat passiin leimoja osallistumalla näille tehtävärasteille. Lajikokeilut ja liikunnan riemu ovat ehdottomasti tapahtuman parasta antia! Täytetyt ja palautetut tapahtumapassit toimivat myös arvontalipukkeina pääarvonnassa. Lisäksi seurat esittelevät taitojaan ja osaamistaan vauhdikkaissa ja viihdyttävissä näytöksissä päälavalla.

FYM19 on koko perheen liikuntatapahtuma, ja tärkeä tavoitteemme on tukea etenkin lasten ja nuorten liikunnallisuutta ja hyvinvointia. Näkemistä ja tekemistä riittää aivan kaikenikäisille! Kuopion Danit ry järjestää FYM19 tapahtuman talkoovoimin ja kulut pyritään kattamaan yhteistyökumppaneiden avulla. Yleisölle tapahtuma on ilmainen.

Viime vuoden FYM18 tapahtumassa oli mukana yli 50 seuraa ja yhteisöä, ja tapahtumassa arvioitiin vierailleen kuutisen tuhatta kävijää. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Kuopion vuotuisten suurtapahtumien joukossa ja tavoitteenamme on tehdä Feel Your Movementista valtakunnallisesti huomioitu liikuntatapahtuma, josta muualla voidaan ottaa mallia. Tulkaa siis mukaan!

Osallistumismaksu seuroille on 125 euroa 31.3. asti. Tämän jälkeen maksu on 150 euroa.
Edellisvuosien tapaan osallistujat saavat oman esittelypisteen ja mahdollisuuden lavaesiintymiseen.

Teemme yhteistyötä myös paikallisten yritysten kanssa, ja tapahtumaan voi lähteä mukaan pääsponsoriksi tai pienemmällä panoksella. Kysy lisää eri mahdollisuuksista!

FYM19 terveisin,
FYM-tiimi Salla, Jere, Laura, Samuli, Josefiina ja Teemu
fym.kuopio@gmail.com

Ilmoita seurasi mukaan tästä:
FYM19 ilmoittautuminen