Feel Your Movement tarjoaa huikeita lajinäytöksiä!

fym2014_7FYM on seurojen talkoovoimin rakentama seuraliikunnan suurtapahtuma, joka kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Seurojen esityksissä näkyy liikkumisen riemu sen monissa muodoissa.

Vuosittain Feel Your Movementin päälavalle nousee harrastajavoimin toinen toistaan taidokkaampia lajinäytöksiä. Lavalla on nähty muun muassa cheerleadereitten huikeita nostoja ja heittoja, sirkustaiteilijoita ja akrobatiaa, tanssia ja voimistelua, jousiammuntaa sekä kamppailulajien näytöksiä, joissa  tunnelma on vaihdellut vauhdikkaasta ja dramaattisesta actionpätkästä huumoriin, kun Peppi Pitkätossu on hypellyt lavalle näyttämään voimansa ja päihittänyt kamppailijat.

Näytöksiä järjestetään päivän aikana neljä kappaletta ja niihin on yleisöllä vapaa pääsy, kuten kaikkialle tapahtuma-alueella. Näytösten välissä kävijät voivat tutustua seurojen esittelypisteillä lajeihin ja liikuntaharrastuksiin, joita Kuopion alueelta löytyy. Lajien kokeilu esittelypisteissä on maksutonta. Lajikokeiluista voi kerätä leimoja tapahtumapassiin, jonka palauttamalla osallistuu tapahtuman pääarvontaan.

Tervetuloa katsomaan ja kokemaan!