Naattijat / Kujakuryu-Goshinjutsu

Ju-jutsu – Kujakuryu-Goshinjutsu

Ju-jutsuseura Naattijat on Kuopiolainen kamppailu- ja itsepuolustusseura, jossa harrastetaan Jujutsua ja tyylisuuntana on moderni, eurooppalainen Jujutsu -tyylisuunta Kujakuryu-Goshinjutsu, jossa on vaikutteita mm. Shotokan-karatesta ja filippiiniläisestä Escrimasta.

Tyylisuunnan pääopettaja on belgialainen Paul Pauwels 8.dan.

Tyylisuuntamme on ennen kaikkea itsepuolustuslaji, eikä siinä ole kilpailutoimintaa. Harjoitukset tarjoavat  hyvän, monipuolisen ja hyödyllisen harrastuksen, joissa kehitetään, kuntoa ja ennen kaikkea itsepuolustustaitoja.

Tekniikat koostuvat kaatumistekniikoista, heitoista, potkuista, lyönneistä, lukoista, hallintaotteista, kuristuksista ja asetekniikoista.

Seurassa kaikentasoiset treenaavat peruskurssilaisia lukuun ottamatta samaan aikaan ja lajimme soveltuu kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille. Aloittaminen ei vaadi aiempaa kamppailu-urheilukokemusta ja mukaan pääsee peruskurssinkautta.

Ohjattuja treenejä on viikossa neljä kappaletta, joista kolmessa keskitytään sovellustekniikoihin ja yhtenä päivänä treenataan pelkästään lyönti/potkupainotteisesti.

Lisäksi käytössämme on yksi vapaavuoro.


Käy tutustumassa : www.jujutsunaattijat.fi